Voor elk bouwfacet onze juiste specialist.

Er wordt bij ons enkel gewerkt met kwalitatieve materialen, telkens in samenspraak met de klant. Onze plaatsing gebeurt vakkundig en efficiënt, met oog voor het kleinste detail. Samen met een verzorgde opvolging van het gehele project bereiken we zo een volledig gecoördineerde samenwerking.

Onze bouwfacetten:

afbraakwerken
chapewerken
sanitairwerken
elektriciteitswerken
koeltechnieken
ventilatie
verwarming
metaalwerken
deuren
trappen
verlichting
vloerwerken
Maatwerk en schrijnwerk
gyprocwerken
pleisterwerken
schilderwerken

Kwalitatief bouwen met een hoog afwerkingsniveau.

Privé
Wenst u een nieuwe comfortabele en luxueuze leefomgeving, een keuken, woonkamer, badkamer of dressing? Wij verzorgen de creatie van een subliem en kwalitatief interieur, dat gedurende de realisatie met uiterste zorg behandeld wordt.

Commercieel
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de afwerking en inrichting van uw winkel, kantoor of showroom? Wij zorgen voor een dagelijkse opvolging en coördinatie van uw project samen met het respecteren van alle deadlines. Gedurende de volledige uitvoering moet er door u geen tijd geïnvesteerd worden in de interieurwerken, maar kunt u met een gerust gevoel de focus leggen op uw eigen zaak.

Onze projecten

High-end residentiële woningen, kantoorruimten, kapperszaken, kledingzaken, schoenwinkels, luxe boetieks, showrooms, optiekzaken, dokterspraktijken, apotheken, restaurants, B&B’s, hotels, schoonheidssalons, saunacomplexen, …

pause play
/ 9
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info