"Magyar staat voor: het realiseren van totale high-end maatwerk interieurs voor zowel de privé- als de commerciële sector, nieuwbouw en renovatie.”

Eén aanspreekpunt voor de volledige afwerking van uw interieur.

Van een maatwerk keuken, een gedeeltelijke renovatie van uw woning tot totaalprojecten in interieur: wij verzorgen de volledige coördinatie van begin tot eind, en zelfs nadien.

Dankzij verschillende jaren ervaring in het werkveld kunnen wij u vol vertrouwen onze expertise in de interieurbouw aanbieden. U kan met een gerust hart bij ons terecht voor het realiseren van uw droominterieur: van hoogwaardig architecturaal maatwerk voor woninginterieurs tot complexe commerciële projecten, waarbij een totaalservice en kwaliteit gegarandeerd worden.

Magyar is de bouwafdeling van Okyo bvba.

Wij zijn een erkend geregistreerd aannemersbedrijf met lidmaatschap bij de Confederatie Bouw en het WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf).

pause play
/ 7
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info